.

We Go Social er et PR & kommunikationsbureau målrettet brands, som ønsker en personlig og passioneret repræsentant overfor pressen.

Indgår I et samarbejde med mig, får I en personlig og passioneret repræsentant overfor pressen, som arbejder målrettet og proaktivt med at skabe synlighed af jeres brand i førende danske mode- og livsstilsmedier og gennem influenter. I får en sparrings- og samarbejdspartner som kender mediebranchen særdeles godt og som ved, hvordan man opnår de bedste resultater. Samtidig får I gavn af mit stærke netværk i branchen, som jeg gør brug af dagligt.

Med en baggrund i mediebranchen, kender jeg hverdagen på den anden side af bordet, og ved derfor, hvor stor betydning det har at arbejde personligt og passioneret med et brand for at kunne skabe synlighed i medierne. Samtidig er min erfaring, at rigtig mange brands ønsker en repræsentant, som arbejder intensivt med deres univers og produkter og ikke blot ønsker at være et brand i rækken blandt mange. Derfor arbejder jeg i We Go Social kun med få udvalgte brands, som jeg personligt er passioneret omkring. På den måde opnår I som brand et personligt samarbejde, hvilket også giver medier og influenter samme oplevelse og i sidste ende den største effekt på de endelige PR resultater. Se et udvalg af de resultater jeg allerede har skabt. (link til cases)

Jeg er specialiseret indenfor kategorierne mode, skønhed og livsstil, da det er disse områder mit hjerte banker for og da jeg har et stærkt netværk hos førende mode- og livsstilsmedier samt influenter.

Mine relationer i branchen er opbygget gennem mange år og er helt essentielle for at kunne opnå gode PR resultater.

At vedligeholde et stærkt og personligt netværk kræver en kontinuerlig indsats, hvilket kan være svært at finde tid til som brand. Derfor kan det være en god løsning at bruge en ekstern repræsentant, som mig, med et stærkt netværk til at holde den løbende kontakt med relevante medier og influenter.

Min erfaring er, at den personlige kontakt til medier og influenter er den mest virkningsfulde og da deres hverdag ofte er presset, afholder jeg løbende one-to-one møder med relevante personer på medierne samt med udvalgte influenter. Jeg er fleksibel i mit samarbejde, og mødes med dem, hvor de færdes i deres dagligdag, hvilket gør det lettere for dem at afsætte tid. Jeg har bevidst valgt ikke at etablere et showroom, da jeg mener, at fleksibiliteten i mit samarbejde med medier og influenter er styrken i We Go Social. I sidste ende giver det de brands jeg samarbejder med mere taletid overfor relevante personer. Samtidig giver det også mulighed for, at jeg kan videreformidle de enkelte mærker fra deres egne showrooms, hvor de netop har skabt egne branduniverser.

Da jeg har stor erfaring med medieindkøb, tilbyder jeg også rådgivning om, hvor I som brand bedst kommunikerer med jeres målgruppe. Det kan være valg af relevante medier og sammensætningen af disse, prisforhandling og eksekvering af selve medieplanen. Endvidere tilbyder jeg også idésparring til kreative kampagner som eksempelvis kan skabe involvering af målgruppen, indhold til brandets egne platforme og på andre måder skille sig ud fra en klassisk kommunikationskampagne.


KONTAKT

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan forbinde jeres brand med pressen, optimere jeres medieplanlægning eller få idéer til kreative samarbejder, så kontakt mig endelig.


Nicoline Engstrøm Winther

Founder

nicoline@wegosocial.dk

+ 45 3174 0004