Cases

We Go Social samarbejder med det danske smykkebrand Ro Copenhagen, som designer og fremstiller smykker i 18 karat guld. Nedenfor vises udvalgte redaktionelle omtaler og visninger samt udvalgte influentsamarbejder, som er et resultat af samarbejdet med We Go Social.

Eurowoman – editorial
September 2017
Costume – redaktionel omtale
September 2017
Eurowoman – produktvisning
August 2017
@gertrudmb
August 2017
Costume – editorial
September 2017
@mariehindkaer
August 2017
Alt om dit Bryllup – forside
September 2017
@gertrudmb
September 2017
Eurowoman – produktvisning
September 2017
@byrosemarie
August 2017
Alt om dit bryllup – produktvisning
September 2017

”Vi samarbejder med We Go Social og vi er afsindig glade for vores samarbejde. Vi har fundet Nicoline meget kompetent, engageret og aldeles professionel. Nicolines baggrund indenfor mediebranchen har været en klar fordel for os, dels pga. Nicolines stærke netværk, men også hendes store erfaring med medieindkøb. Det har fra starten været vigtigt for os, som nystartet brand, at vælge de bedste kompetencer uden at skulle forpligte os til en fuldtidsstilling. Den kvalitet We Go Social har leveret har været uovertruffen, og har givet os et stort løft i forhold til vores branding strategi.

Vi er meget glade for vores tætte samarbejde og vi føler, Nicoline er en af os.”

Helle Leiberg Nissen, stifter af og designer hos Ro Copenhagen


KONTAKT

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan forbinde jeres brand med pressen, optimere jeres medieplanlægning eller få idéer til kreative samarbejder, så kontakt mig endelig.


Nicoline Engstrøm Winther

Founder

nicoline@wegosocial.dk

+ 45 3174 0004